nattliga funderingar

Jag kan inte somna... Klockan är 2 och jag har skittråkigt eftersom jag inte kan somna. Jag är trött men har för mycket funderingar i huvudet som jag inte kan sluta tänka på.
Jag saknar Jenny! Vill att hon ska vara här nu och säga att allt blir okej och bara va så där störd som bara hon kan så hon kunde få mig att skratta...
Nej usch jag vill inte slänga upp värsta deppiga blogginlägget så nu tänker jag skriva om något annat.

Älskade Jenny <3

Jo, alla ska alltid ha en "nystart" "börja ett nytt liv" o.s.v. så fort det närmar sig nyår och det blir jag lite full i skratt över för det är likadant varje år och inte fan förändras något. Visst jag har ingenting emot att människor inte gör radikala förändringar i sina liv men sitt inte och säg då att ni ska börja ett nytt liv! Samma sak med alla jävla nyårslöften som man aldrig håller. Jag satte ett nyårslöfte när jag var typ 12, att aldrig ha ett nyårslöfte. Det skapar ju bara besvikelse om man har ett nyårslöfte som man sen inte kan hålla. Ta och sätt upp rimliga mål istället och ta det steg för steg så blir det både lättare och roligare och se förändringarna. Man får ju göra som man vill men det är iaf min åsikt. Så jag tänker inte ha något nyårslöfte, jag har mina mål som jag strävar efter oavsett om det nyss varit nyårsafton eller inte och det går hur bra som helst med dom. Sakta men säkert, steg för steg.

Och på tal om ingenting *puss på finaste... ;)

//Ström

"En resa på tusen mil, börjar med ett fotsteg..."

Jul!

Jag hade en jättemysig julafton och en jättemysig "lilla julafton".

I torsdags firade vi lilla julafton med min morbror. För honom är det stora julafton. :) Jag var upp och hämtade honom vid 17 så gick vi ner till oss och åt risgrynsgröt och skinkmacka, drack kaffe och sen öppnade paket.
Jag fick även av Rasmus, Louise, Malin och Miguel då för Rasmus och Louise skulle hem till Louise föräldrar på julafton och Malin jobbade. Mats (min morbror) var helnöjd men blev så trött så han var på väg att somna i rullstolen så han fick öppna alla sina paket först så gick jag upp med honom till sig igen.
Mats i somras vid gravarna. Tatueringen jag har på vänsterarmen där det står Mats med två hjärtan är tillägnad till honom. Min ögonsten!

Sen igår så firades julen med Jennie, Martin, Miguel, Mammi och Pappsi. Malin var med fram tills kl. 15, då skulle hon åka och jobba. :( Jag vaknade vid 7 av att mamma kom in och tände ljus och hade slagit på julmusik. Jag gick upp och hämtade kaffe och la/satt mig i sängen igen och kollade på julkalendern. Den var inte speciellt bra men helt okej att titta på. Sen gick jag upp vid 8 och käkade frulle med Pappsi och sen duschade jag och klädde på mig och grejer. Sen upp till farmor för lite kaffe och mys.
Sen vid 12 så kom alla hit och åt julmat och sen in till Malin och Miguel för att kika på tv, prata lite och mysa.
Vi öppnade julklappar vid 17, sen gick jag över till oss och kollade facebook, packade upp julklapparna och typ dog ett tag. Sen drog jag över till Malin F och pratade lite med henne och så kom barnen sen också. Sen var jag så jävla trött så jag somnade typ halv tolv. Skönt!

Nu ligger jag här och väntar på att Malin ska sluta första turen på jobbet. Då kommer hon och Miguel hit och äter julmat med mig eftersom mammi och pappsi är i V-ås idag. Ja men det var min jul typ. :P

//Ström

"Jul är ingen säsong, det är en känsla" - Edna Ferber

Jullov!

Nu har jag äntligen jullov, det har varit såååå efterlängtat kan jag lova. :)
Idag har vi haft julavslutning med BF, riktigt roligt! Och mitt lag vann, aaawesome!

Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket alls, var över till Jenny och Lena och bytte julklappar och fikade ett tag, pratade massor och bara mööös! Sen gick jag hem igen och har suttit vad datorn sen dess.
Skönt kan jag bara säga! Imorrn ska jag göra exakt samma sak förutom att LillRasmus joinar mig på eftermiddagen/kvällen.

På torsdag så är det "lilla julafton" först med Mats. Skinkmacka och gröt och mys med älskade morbror, sen drar jag över till Malin och Miguel och inväntar folkmassan. Julklappsbyte med Rasmus och Louise och sen uppesittarkväll med Jenny, Andreas, Malin, Miguel och LillRasmus! <3 Sen är det JULAFTON!! :D

Awesomeness! Men nu tänker jag återgå till att fb-nörda och kika på tv.

//Ström

"Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen. Så jag lever idag, idag, idag. Morgonda'n är för långt bort men vi är här idag. Så jag skrattar idag..."

19/12 -10

Magnus Betnér var helt fantastiskt bra och han är ju inte lite snygg heller. Riktigt riktigt roligt var det! Tack My för den julklappen! <3

Tog tåget till Västerås vid 16 och nu sitter vi och kikar på tv och har nyss ätit och fikat. Så gott när man är hungrig som en gnu. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen fortsätta mysa framför tv:n.

Imorgon är det sista dagen med lektioner i skolan och på tisdag har vi BF-dag i skolan. Så sköönt men jag gillar inte att på sista dagen som vi har lektioner så har jag TVÅ prov. Matteprovet tror jag att jag fixar enkelt men gympaprovet känner jag mig inte lika säker på så ska ta och läsa igenom häftet några gånger till och försöka printa in det i min hjärna. Det är verkligen skittråkigt, för det handlar om människokroppen och jag bryr mig verkligen inte om vad alla ben i kroppen heter.

Nu är det snart julafton men jag har inte riktigt någon speciell julkänsla än men den kommer nog förhoppningsvis. Den brukar göra det lagom till uppesittarkvällen så får hoppas den kommer då.

//Ström

"Julen handlar inte om godis och glitter eller vem som får vad. Den handlar om att ge av sitt hjärta och göra någon glad"

seegardag

Jag är i Sthlm nu btw. Igår gjorde vi inte så mycket, kollade på film och snackade massa skit. :)

Idag har vi haft en riktig segardag, Vi vaknade vid 12 - halv ett och käkade lite frulle sen förflttade vi oss in i vardagsrummet och My har kollat på skidor hela dagen medan jag har pluggat, facebookat och fixat hennes bloggdesign. Nu sitter vi och chillar lite och My kollar fortfarande på skidor och jag sitter här och typ vill skjuta alla skidåkare. ;)

Snart, snart så åker vi ner på stan och ska på Magnus Betnér! Fattar ni hur pepp jag är????
Jenny skulle ringa mig också men jag vet inte när och jag vill inte messa och fråga ifall jag väcker henne för det verkade inte som att hon hade sovit så mycket inatt. :/

Nu ska jag terrorisera My lite grann tror jag :P

//Ström

"Ibland måste man göra saker som man inte vill för att i slutändan få som man vill." - Stulen av My!

På G!

Börjar bli lite pepp på allt igen.
En viss människa som jag nyss lärt känna kanske lyser upp min tillvaro lite grann. :P
plus de gamla malätna underbara vännerna jag har. <3

Jag är skapligt trött just nu så snart ska jag krypa ner under det varma täcket och söööva! Skönt
Imorrn slutar jag 12, så skönt. Men jag hinner typ hem och vända sen ska jag till dagis och hälsa på lite och samtidigt hämta Wilma och mitt praktikomdöme. Myyys saknar de på biet så mkt så det är sjukt ibland, men så lätt blir de inte av med mig så jag kommer minsann och hälsar på ibland.

Sen ska jag hem råplugga till de två proven jag har på måndag, Först gympaprov det första jag gör på morgonen och sen matteprov strax därefter.. -.-'' Eftersom jag inte fattar allt på matten så ska jag våldgästa bästaste Tina och Owe imorgon så Owe får hjälpa mig lite. Tycker det är ganska dumt att våran mattelärare bara är på brinell måndag, tisdag för jag märkte idag att jag inte fattade allt så då har jag inte en chans att få hjälp innan provet om det nu inte hade vart för att Owe är så schysst att jag får komma upp dit på hans lediga tid. menmen...

Nu är det inte långt kvar tills jag åker Sthlm och hälsar på Mysken!!! Och inte långt kvar tills jag får träffa my loverboy!!! Och inte långt kvar tills jag får vara ledig i tre veckor!!! Och inte långt kvar tills julafton!!! Och igår var det bara 7 månader tills jag fyller 18 så nu är det mindre än 7 månader kvar!!!! :)

//Ström

"Matematik är som kärlek - en enkel idé, men det kan bli komplicerat."


13/12 -10

Dags för en uppdatering igen, har ju hört att en viss person tkr att jag är dålig på att uppdatera så nu får jag se till att ta mig i kragen då.

Mysken var här i fredags och hade fredagsmys med mig och sen gjorde vi snöänglar på malmheden mitt i natten och sen åkte vi ner för kullen bredvid dagis (min gamla lågstadieskola), fick lite flashbacks när jag åkte i backen. :)
SnyggMy i snön! Fler bilder kommer jag slänga upp på facebook. :)

Sen i lördags var jag med My ett tag och kollade på tråkskidor och sen när hon åkte hem så började jag städa mitt rum och så råkade jag möblera om lite och det blev huur bra som helst. :P Sen på kvällen följde jag med Malin och Miguel till donken och på vägen hem tog vi en sväng förbi Sebbe och Tobbes fest. Det var trevligt.

Igår (söndag) så vaknade jag kl. 15.30 typ hehe.. Sen låg jag i sängen resten av dagen och pratade med sött trevligt folk på FB-chatten. Somnade halv fem i morse så jag hann bara sova två timmar inatt. INTE SKÖNT!

Härjat typ hela dagen pga övertrötthet men det var riktigt roligt! (Y)
Just nu sitter jag och pratar med BästasteJenny i telefon, vad skulle jag göra utan Dig? <3

//Ström

"Om vi ingen vinter hade skulle våren inte vara så angenäm, om vi aldrig mötte motgång skulle välståndet inte vara så välkommet
" - Anne Bradstreet

bläääump

Idag har jag skrattat asmkt, speciellt på engelskan och svenskan när vi har Jenny. Så jävla roligt! Lite citat från lektionerna:
"Att komma in i den här klassen är som att vara på studiebesök på ett mentalsjukhus" - Jenny
"Men vet ni hur jobbigt JAG har det??" - Jenny efter att nån sa typ att det var drygt med svenska.
"Are you disgusting?" - Jenny när hon skulle fråga om vi diskuterade, liiite fel där kanske.
Sen så skulle Gustav jävlas och ta kort på henne med webkameran på datorn och hon får en chock när hon ser sig själv på skärmen så hon skriker till och på bilden så är hon på väg att vända sig bort samtidigt som hon ser jätteförvånad ut.. hahaha så jävla roligt. Lektionerna var helt spåårade och alla verkade övertrötta men faaan vad kul det var! :D

Sen åkte jag hem och började laga mat eftersom pappa jobbar eftermiddag och mamma jobbar kväll, så fick jag äta själv.. När jag står och lagar mat så ringer Mysken och berättar att om jag kommer till Sthlm nästa helg så ska jag få en helt awesome present. Så jag ringer farmor och frågar om hon kan betala tågbiljetten och det kunde hon. (Y)
Så nästa helg ska jag på Magnus Betnér i Sthlm!!!! :D Så nästa fredag åker jag dir efter skolan och sen går på Magnus Betnér och umgås med Mysken hela helgen. Åker hem på söndagkvällen och sover i Västerås hos syster och svåger. Firar samtidigt Jennie lite eftersom jag egentligen skulle dit på födelsedagsfika på lördagen men då är ju jag i Sthlm. Åker dir till skolan på måndagmorgonen och då är det sista riktigt skoldagen innan JULLOV!!!! :D



Och den veckan är fullsmockad med grejer men det orkar jag inte skriva nu utan det kommer senare. :)
Nu är det snart heeelg igen och jag ska först umgås med Mysken på fredag och antagligen Jenny och Andreas på söndag. Myyys!

Btw Jenny tkr att jag är störd men jag tror inte hon menar det, jag menar, jag är ju fullständigt normal. Det är alla andra som är störda men INTE jag!

//Ström

"Eftersom jag har tre citat i texten så blir det inget citat här, mer än det jag just ja så okej då! Det blev ett citat" - Lena Ström

7/12 -10

Ligger här i den skönaste sängen som finns och väntar på att tiden ska gå fortare. Jag vaknade vid 5 och kunde inte somna om så jag har varit vaken ett tag och såg nu att jag har sovmorgon så jag börjar inte förän halv tio idag. Skönt men lite segt att ligga och vänta så det kanske blir några avsnitt till av julens hjältar ;)

Idag ska jag till tandläkar'n så jag slutar strax innan tolv idag så jag har 2 lektioner idag, jääävligt skönt! Imorrn slutar jag strax innan tre för jag ska till lasarettet kl. 15. Sen ska jag träffa Jenny lite och prata allvar med henne...

Jag tkr Pia och Ulla kan ringa snart och säga att de är klara med att betygsätta mig så jag kan gå till praktiken och hälsa på alla och hämta betyget. Jag saknar praktiken nått så oerhört mycket!

Nej nu ska jag tvinga mamma att röka med mig och sen kolla lite på julens hjältar (Y)

//Ström

"Där det finns barn är det alltid jul" - Danskt ordspråk

hosthost

Jag var hemma från skolan idag för jag hostade hela natten och kunde då inte sova så jag blev hemma och sov ikapp lite men imorgon ska jag till skolan igen om jag nu inte hostar hela natten igen, får hoppas på det bästa.

Efter skolan imorron ska vi dra till vildanden och käka för att Malin fyller år, usch så gammal hon blir ;)
Efter det blir det lite fika hos Malin och Miguel och sen följer jag med Jennie och Martin till Västerås och är där till på måndag morgon (Y)

Sen på tisdag ska jag till Västerås igen för då ska jag till tandläkaren kl 1. Vill bli av med den jävla tandställningen snart. På onsdag ska jag till lasarettet fast då i fagersta som tur är så jag slipper sitta och åka till V-ås igen. :P

ÅÅåh vill att pappa ska komma hem nu, är hungrig som en gnu!

Nu ska jag kika på tv och pussa lite på katterna

//Ström

"Jag hatar citat, berätta för mig vad Du vet istället."

RSS 2.0