Pepp!

Okej, jag är skitpepp på att åka till sthlm och vill bara att klockan ska gå fortare. Jag borde egentligen sova men jag kan inte för när jag väl la mig ner så blev jag pigg. :)

Jag och min Myskoxe ska spana in hela jävla sthlm (nästan iaf) i veckan. Så det kommer komma värsta bildbomben sen, jag lägger upp alla bilder på fejjan sen också. Så från imorgon tills torsdag kväll så kommer jag och My springa runt som yra turister i hela Sthlm och ta massa kort. :P Vi kan roa oss vi och det blir en jävla massa steg på stegräknarna, det ni!

Kommer sakna Jenny ganska mycket bara, det är det enda som är lite tråkigt. :( Men ska ju antagligen umgås med henne och Andreas på fredag när jag kommer hem så det är ju ett plus om vi inte åker med dom hem från V-ås för då får jag ju träffa henne tidigare! (Y)

Jag kommer ha ett underbart fullspäckad höstlov och det är så awesome!
Måndag-Torsdag: Mysken och jag gör Sthlm!
Torsdag eftermiddag: Morfar! <3
Fredag: Kanske umgås med UnderbarasteJenny och Andreas.
Lördag lr Söndag: Fika med BästasteTina! (Träffa A-L och Bebis)
Ska försöka hinna köra lite bil den kommande helgen också. :PUnderbara människor de där två! <3

//Ström

"Delad glädje är dubbel glädje!"

Ny design

Nu har jag fixat min blogg och ska därför börja skriva igen, har tagit bort massa gamla inlägg och det blev bara två kvar.

Vissa saker vägrar fungera, det är fel bakgrundsfärg och grejer men min dator vägrade där så det fixar jag sen.

Nu sitter jag och segar och ska snart kika lite på How I met your mother kanske. Jag är skapligt trött och längtar tills imorron men jag kan inte gå och lägga mig för att sova riktigt än tyvärr. :(
Imorron åker jag till Mysken i Sthlm, det gillas! (Y)

Satt nyss och kollade igenom lite bilder på min dator, tittade länge på bilderna i mappen "Stinget" och usch vad jag saknar honom. Det gjorde nästan ont att titta på bilderna. Många bilder får mig att le pga alla fina minnen... Men samtidigt gör det så ont, för jag kommer aldrig kunna få några fler minnen med honom, aldrig mer...
Älskar Dig Stinget! <3
21/1 79 - 31/1 08 :/

Nej nu slänger jag på lite HIMYM för att bli lite glad.

//Ström

"Glädje är som ett ljus. Tänder du det för andra, faller skenet tillbaka på dig själv"

RSS 2.0