I'm back!

Efter en bloggtorka på huuur länge som helst så är jag tillbaka.. :) Tror det kan bli ett tag nu..
Sen sist jag blogga har jag blivit moster till världens finaste Jonathan. Sen har det inte hänt så mycket mer.


Världens finaste Jonathan!

Just nu är jag i V-ås hos min syster och svåger och har varit här sen i onsdags efter skolan. Jag har inte gjort så mycket men har hunnit med att träffa en kompis, som jag inte träffat på ca 3 år. Det var riktigt kul att få träffa honom igen och det måste definitivt göras om snarast!

Jenny har varit här också, igår och har var ju såklart då med upp till Gryta också.. :) Sen drog vi hem til Jennie och Martin (syster & svåger) och myyste, snackade lite skit och kollade på TV. <3

Lite skumt det där att träffa någon som jag inte träffat sen jag var 15. På något sätt så går jag tillbaka att vara den där 15-åringen lite... Visst nu är det bara 3 år men mellan 15 och 18 så förändras man ju rätt mycket ändå. Men jag kände mig verkligen som att jag var 15 igen. Skumt men det var trevligt ändå! :)

Får se vad dagen har att erbjuda men allra troligast blir det soffhäng med Jennie och Martin, om jag inte får för mig att åka till Gryta och bli 15 lite ikväll igen.. (A)

Over and out!
//Ström
"Somliga säger, vi lever i evighet fast döden är det sannaste dom vet. Andra säger lycka finns i ett ögonblick fast de aldrig hann ifatt de dom fick..."


RSS 2.0