Jobb, blodgivning & fika!

Har jobbat i helgen, som vanligt. Fått stå i baren och det är nice. Fast det var lite väl lite folk i fredags så det var rätt segt förutom att de få som var där var väldigt trevliga.
Lagom mycket folk igår men lite för att vara lönehelg fast de var grisiga så blev mycket att städa.

Igår var jag ner på marknaden en sväng, inte direkt något jag njöt av.. Det var rätt värdelöst men mötte lite trevligt folk och det var ju ett plus. Har dessutom klickat hem mina kläder till studenten och det blir nog jättebra skulle jag hoppas på. De är vita iaf fast ska ha mitt lila mirakellinne under för nån färg måste jag fan ha annars avlider jag och jag har dessutom ingen vit BH så det blir nog bra det där. Full, lycklig och olycklig kommer jag vara på samma gång så det blir nog säkert skitbra!

Imorgon ska jag upp tidigt trots att vi är lediga från skolan för att åka till Fagersta och ge lite blod, får även sällskap av Gustav som ska bli av med sin blodgivaroskuld och då slipper jag gå dit själv. Sjukhus är INTE min grej, usch!
Efter det ska jag möta upp bästa Linkan för att babbla och fika lite. Sen får vi se vart dagen tar mig, har inget planerat förutom jobb på kvällen där.

Nu tänker jag ta en liten rök i solen på verandan, filosofera en aning och sen kika på nån film..

Over and out!
/Ström

"Sho läget, jag vill känna av Din närhet, ey ja ärligt Din kärlek är vad jag saknar...."

22/4 -12

Söndag igen, jobbat i helgen som vanligt. :) Rätt lite folk som var ut men helt okej ändå.

Igår träffade jag Bea en stund för lite babbel och säljande av bok. Var riktigt längesen vi umgicks nu och jag saknar det som fan. Därför kändes det riktigt bra att ses en stund igår. Men vi lär hitta på något snart när vi båda har mer tid till det.

Idag var jag, Malin och lilleman över till Owe och Tina för att fika, titta på huset och prata lite. Riktigt fint hus var det och trevligt hade vi. Deras barn har blivit sjukt stora sen jag sist träffade dem så det var kul att träffa de också. Riktiga härjungar fulla med bus. Underbart!

På onsdag är det studentfest #2 och jag ska inte jobba denna gång utan för mig blir det utgång så det skriker om det! Jag är riktigt jäkla taggad för det och min outfit som smurf kommer bli asbra! Fast ska agera lite drinkblandare på förfesten och blanda drinkar åt två små människor som gör som jag säger och köper rätt sorters sprit! ;D

Har dessutom tvättat massor idag, sista maskinen går nu i torktumlaren så snart är jag klar. Det är så underhållande att tvätta........... Meen sänghäng resten av kvällen känns som en bra idé och såklart glo på BB ikväll om jag inte somnar innan. Är sjukt trött så risken är ganska stor faktiskt.

Men nu ska jag återgå till mitt fbnördande och skrivande med lite fölk..

Over and out!
//Ström

"Vi vill se honom svepaaaaaaa, svepsvepsvep!"

En rubrik

Jaahaarå... Soft dag i skolan. Började 9, hade en lunch på över en timme och sen slutade 13.20. Älska onsdagar!

Vad jag egentligen skulle vilja göra just nu är att köpa en påse godis, hoppa ner i Ziperallen, mojsa in sig i hörnet i sängen bland alla kuddar, under täcket, kolla på en grymt bra film och bara vara. Meeeen istället så ska jag ligga och plugga historia. Känns inte jättelockande men lite behövligt är det väl...

Fast bästa Jenny kommer troligast förbi en stund innan och tar en rök med mig. Lyxungen fick ju helg igår, jävla slappa jävlar! ;D

<3

Sålt några fler biljetter till studentfesten så nu leder jag större över Basse i tävlingen om flest sålda biljetter. Går in stenhårt för det här!
Hoppas på att vi får minst 50 sålda för jag är helt råtaggad på det här nu!

Det var något mer som jag hade tänkt skriva men eftersom jag har minne som en guldfisk så föll det såklart bort lite grann...

Har precis nyligen kommit hem från skuulan och ligger vid lilla datorn och segar en sväng innan jag ska sätta fart igen.. 36 skoldagar kvar nu sen 8 veckors jobb och sen är jag officiellt arbetslös än så länge! (Y)

//Ström

"Men säg mig, vem är det egentligen som tjänar på ett tyglat sinne? Som år efter år går i samma spår och gör så tills den dag då vi börjar se vart vi går och strävan blir att börja finna nya mål."

Bloggtorka

Har inte skrivit på ett tag, har varken orkar eller haft lust...

Låten som jag skrivit om tidigare ska snart spelas in måste bara känna mig helt nöjd med den så ska jag och K bestämma en tid. Första versen är jag nöjd med men jag får inte till andra versen så som jag vill.. Ska sätta mig med det där nån dag snarast...

Boken är klar och snart börjar jag sälja. Bara att skriva rapporten så är jag klar med projektarbetet. Rätt nöjd!

Inte långt kvar till studenten nu och jag är nog den enda som knappt ens kollat på kläder till studenten än, meen känns inte så viktigt. Ska inte ha nå überspeciellt iaf...

Studentfest 2 om en vecka och jag ska vara smurf eftersom det är filmtema.. Kommer bli awesome och jag ska ta igen förra studentfesten då jag jobbade och dricka mig förbannat onykter!

Nu ska jag nöta family guy en stund och sen hoppas på att få sova en stund. Kort dag imorgon så det är faktiskt jäkligt skönt. Faast kanske bestämmer mig för att sitta i elevhallen och försöka sälja lite studentfestbiljetter.

Over and out!
//Ström

"Kom våren, kom skratten, kom tårarna om natten.
Låt mig vara, låt mig vara litet till, jag är, jag är inte beredd att gå än"

Påsklovet...

Förra helgen jobbade jag både fredag och lördag. Firade pappsi på söndagen med hela jäkla klanen Ström. Umgicks med bästa Jenny hela måndagen. Vi kikade i affärer, käkade ute, hälsade på Viola och Tommy, hämtade min bok hos Mikael, hämtade Simon i Norberg och sen drog till Hedemora med Simon, Viola och Tommy.. Riktigt jäkla rolig dag var det!

I onsdags var jag och Jenny över till Fagtown på morgonen och var på UM, sen drog jag förbi och fixade en sponsor till Alla barnens dag. Hem och duscha sen kom bästa Linn över och fikade och stannade och pratade i flera timmar och sen åkte jag med till Fagersta och så var vi hos Linnea och pratade sönder. Också en övermysig dag!

Sen har jag jobbat torsdag, fredag & lördag. Var jättelite folk på torsdagen men desto mer på fredagen och halvmycket i lördags. Jag var rätt slut efter den här helgen. Men hann även med påskbord på lördagförmiddag med världens finaste familj! <3

Igår käkade jag och Jenny hos XtraMammi och sen åkte vi upp till Gittan (Jennys mormor) för att bygga pussel och fika lite. Myyys! <3 Sen åkte jag och J hem till mig och hade filmmys! Awesome! <3

Min bok borde komma imorgon annars blir jag faktiskt sur, i torsdags var det en vecka sen de skickade den så den måste ju faktiskt komma nu!

Nu ska jag strypa kattfan som inte gör annat än att springa runt och skrika..

Over and out!
//Ström

"Den vackraste stunden i livet var den när Du kom..."

RSS 2.0