sjuuuuuuk!

Blää, det känns som att jag blivit överkörd av en lastbil. Mår som ett helvete så det blir inget långt inlägg idag.. Försöker så gott jag kan att sova bort febern för jag ska vara frisk tills på lördag för då ska jag fan till Sthlm!

Längre än så här blev det inte för mitt huvud sprängs snart..

//Ström

"Aaah shoot me!" Royal Republic

11/4 -11

tjenäää!
Jag har haft en asbra helg! I fredags umgicks jag med Jenny och vi härjade runt lite här och var, avslutade med film hos mig!
I lördags var det tjejkväll hos Nina i Fagersta med Nina, Jenny, Mirre, Kristin och Sandra. Hur trevligt som helst med nachos, wii och massa prat! Skapligt lyckad kväll!
I söndags rensade jag mitt förråd och fixade lite så nu är det fint där inne igen. :)

Om 5 dagar åker jag äntligen till Sthlm igen, tar med mig Tette (Myskens lillebror) också. Så vi ska hitta på saker med honom hela veckan och får antagligen med oss en liten Jenny också! Myyyyyys! :D

Nej nu ska jag dyka ner under täcket och kika på film tills jag somnar.

//Ström

"I Dina blå ögon speglas jag, I Dina blå ögon finns havet och himlen...."

Tillbaka...

Tog en paus för jag orkade inte/ville inte/hade inte tid att blogga, men nu tror jag att jag är tillbaka...

Det har hänt ganska mkt småsaker sen sist jag skrev men allt orkar jag inte rabbla upp..
Har praktik på treklövens förskola just nu och det är ganska drygt och är rätt trött när jag kommer hem, inte så lugnt att ha 25 st 4-5åringar att spendera hela dagar med. Blir lite slut i huvudet. (värre än vanligt)

Orkar inte heller blicka tillbaka och berätta något alls vad som hänt sen sist jag skrev utan jag blickar framåt och har koll på vad som ska hända!
Ikväll ska jag umgås med min bästaste vän Jenny och vi ska försöka hitta på nå kul att göra, skulle vilja ta en långcykling men frågan är om hon orkar det.. hehe latmasken biter jävligt hårt där ibland, men vi får se vart kvällen tar oss. :)

Sen imorgon blire fagersta på kvällen, i värsta fall blir det ofrivillig långpromenad därifrån om jag inte hittar skjuts, men vad gör det? Kan vara rätt skönt det också.. ;D Men vi ska ha tjej/pyjamaskväll hos Ninahoe men middag, skitsnack och godis. MYYYYS! Sen på söndag blire slappt och bara andas innan det är dags för en ny vecka på treklövern sen kommer det efterlängtade påsklovet och älskade Sthlm! <3

Awesomeness! Nu ska jag fixa klart mig och sen cykla till praktiken...

//Ström

"Var inte rädd, jag går bredvid. Kom ta min hand, jag håller i Dig. Se på oss nu, livet är vårt..."

RSS 2.0