Sten-Inge "Stinget" Sagen <3

Tillägnad Stinget 21/1 1979 - 31/1 2008 <3

Imorgon är det tre år sen hjärtat. :/ Det går inte en enda dag utan att jag tänker på Dig, utan att jag önskar att Du ska komma tillbaka. Att Du ska hålla om mig och säga att allt blir okej, att Du ska se på mig med de där jävla underbara ögonen. Jag saknar Dig och kommer göra det föralltid hjärtat.

För er som inte vet så var Stinget min allra bästa vän men för tre år sen så valde han att ta sitt liv, det är det svåraste jag någonsin har varit med om och än idag gör det ont och extra ont på årsdagen. :/




Flyg i frid och sov i ro min vän! Älskar Dig föralltid <3


//Ström

"Den jävligaste stunden i livet var den när Du gick, och allt var förlorat..."


Städning och smärta!

Jag är hur trött som helst. Inatt/imorse sov jag en timme och inget mer. Har varit helt slut hela dagen och kände att jag var tvungen att sysselsätta mig med något när jag kom hem för att inte somna allt för tidigt. Jag började städa och tvätta ganska direkt när jag kom hem och såklart så lyckas jag göra illa mig så nu har jag bevis på att det är farligt att städa!

SMÄRTA! Jag råkade riva ner ett glas som jag har som "fingrej" med stenar i. Den slog i hyllan i fönstret och av ren relfex så ska jag fånga den men hinner inte tänka på att den har gått sönder så jag fångar de vassa glasskärvorna och tar i ganska hårt för att inte tappa den så klart. Ibland gillar inte jag reflexer! Jag var skapligt förbannad kan jag lova både för att jag älskar de där glasen och för att det gjorde/gör förbannat ont. Men nu har det slutat blöda och jag fick ur alla glasbitar men jag har bara ett sånt där glas kvar.. Snyfft. :(

Det såg ut som ett helvete här innan jag städade men nu är det riktigt fint med de nya gardinerna, renbäddad säng och allt.

Liiite skillnad. Jag hade gardiner innan jag satt upp de jag har nu men jag glömde först att fota så det blev en bild utan gardinerna bara. :) Var tvungen att pilla massa med de nya gardinerna också eftersom det är panellängder egentligen så skulle inte tribalerna ha synts bakom databord och stol om de hade hängt som vanligt men jag ville inte sy om dom för det är skulle vara hur snyggt som helst att ha dom i ett vardagsrum sen så jag vek, nålade mätte och pillade med dom hur länge som helst för att det skulle bli snyggt och inte synas att de var vikta och nålade. Blev lite irriterad först när de inte ville som jag ville men nu jävlar så är dom bra och den som rör dom kommer jag personligen att strypa långsamt!

Jag har faktiskt varit duktig idag, först har jag då städat och fixat, sen fixat och slagit in present till MiniRasmus som fyllde 10år i onsdags. Ska dit på fika imorgon så då ska han få presenten, hoppas hoppas den blir bra men jag tror nog det. :)

Nu ska jag snart duscha och raka benen. Finns nästan inget skönare än att lägga sig i nybytta lakan när man är nyduschad och nyrakad. UNDERBART! Sen ska jag kika på film tills jag somnar vilket nog kommer gå ganska fort...

//Ström

"Jag kom, jag såg, jag städade"

Huvudvärk!

Jag ligger i sängen och har legat här i princip hela dagen. Jag har haft ont i huvudet sen igår kväll och den vägrar släppa.. Den är inte lika brutal som den var i morse när jag vaknade men den är fortfarande hur jobbig som helst. Så vi får se nu om jag orkar ta mig upp ur sängen och gå till Lena och Jenny i eftermiddag och äta middag eller om huvudvärken fortfarande sitter i då..

Igår var det värsta livet i skolan, tjafs som jag egentligen inte hade att göra med som jag till slut blev mer eller mindre huvudperson i. Kul! Men pallar inte skriva om det här men det var en riktigt dålig dag fram tills på kvällen när jag först kikade på film med mammi och sen gick över till Jenny & Lena och åt fruktsallad och myste lite. Finns många underbara människor men tyvärr så syns de som inte är så underbara mer än andra.

Imorrn äre fredag! Skulle egentligen varit med Linn & Sandra då men det blev framflyttat så nu tänkte jag spendera kvällen/natten/helgen i min säng och ha vännermaraton eller nått liknande. Jag, min dator, min tv och min säng ska umgås hela helgen lång, vi behöver lite kvalitetstid, vi fyra!
På måndag drar jag hem till brooooor och Louise efter skolan och bär lite pellets, sen käkar jag där och eventuellt sover kvar. På tisdag ska jag till tandläkar'n på eftermiddagen och sen dir till "The Lindgren house" för att vara hundvakt åt Peppe. Jag sover även kvar där. Skönt!

Nu ska jag bjuda min lilla farmor på kaffe och sen duscha i hopp om att huvudvärken vill försvinna..

//Ström

"Kaffe är livets dryck"

Det här är en rubrik

Har noll fantasi på rubrik idag..

Igår var jag helt död efter skolan, vet inte varför men var helt slut i hela kroppen. Så jag var halvdöd i princip hela dan. Vi hade matteprov i skolan också och jag fick G! Jejj! :D

Idag så var det hur mkt som helst att göra, fullt upp hela dan!
Började dan med att försova mig, det var väl mindre bra. Jag vaknade fem min innan jag började så eftersom det tar ett tag att åka till fagge så blev jag en timme försenad. Kom till skolan vid halv elva lagom till mattelektionen och halvsov mig igenom den, var så jävla trött. Sen drog jag till Avesta med Bea och stryk ska hon ha för hon fick mig att skämmas ihjäl! Sen kom vi till norberg strax efter två och då gick jag till dagis och hämtade SötWilma, tog med henne hem för att äta mellis och mysa lite och sen hem till Sandra och lämna av henne och snacka lite skit. Drog hem ett tag, sen ut och gå och gick förbi byn och träffade Bea. Sen hem till Sandra och lämnade cigen jag var skyldig och snackade återigen lite skit och kollade på lägenheter. Vi har världens bästa plan! ;D Sen gick jag över till Jenny och Lena för att äta kvällsmat, baguette med ishavssallad <3 Pratade och myste lite med dom och kom hem vid halv elva. Nu är jag hyfsat trött och ska snart lägga mig under täcket och läsa ett tag och sen sova... jao intresseklubben antecknar! ;D

btw; muuuums!

//Ström

"Älska din nästa, och om han är lång, snygg
och farlig kan det väl inte vara så svårt?"

Fem hos oss

Nu är helgen snart slut. Bara söndagen kvar och den kommer gå åt till att städa, sega och tvätta, inte det roligaste men det blir fint efteråt. :)

I fredags så var jag, Malin och Miguel först i Avesta och köpte godis på pickaboo sen drog vi hem ett tag och kollade på tv. Efter ett tag drog vi hem till Malin F och var med Malin, Sandra och Johanna. Var där resten av kvällen och halva natten, kom hem vid två och somnade ganska direkt.

Vaknade vid ett idag och gjorde inte så mkt fram tills att vi skulle hem till fam. Lindgren/Tallgren och ha "fem hos oss" istället för "halv åtta hos mig". Det var jättemysigt och riktigt god mat och nu är jag hur mätt som helst. Det är alltid lika trevligt att vara där och prata massor om allt möjligt. :) <3

Nu ligger jag i min säng som vanligt och tare lugnt, pratar med finaste och lyssnar på musik.

//Ström

"Den vackraste stunden i livet var den när Du kom och allt var förbjudet..."

<3

I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Thoughts read are spoken, forever in doubt.
And pieces of memories fall to the ground.
I know what I didn't have so, I won't let this go.
Cause it's true, I am nothing without you.

All the streets, where I walked alone,
With nowhere to go.
Have come to an end.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

In front of your eyes, it falls from the skies,
When you don't know what you're looking to find.
In front of your eyes, it falls from the skies,
When you just never know what you will find.

(What you will find, what you will find, what you will find.)

I don't want this moment to ever end.
Where everything's nothing without you.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let (go).
I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

Ny header!

Jag är jättetrött.. Skulle egentligen behöva plugga lite till restprov nästa vecka men jag orkar verkligen inte idag. Är helt slut. Fattar inte varför heller, sov ju bra inatt och har inte gjort något skitjobbigt idag men trött är jag. Funderar på att gå och duscha snart sen lägga mig med datorn, världens bästa bok och kaffe. Lägger svenskagrejerna bredvid mig så får vi se om jag orkar ta tag i det nu annars får det vänta till imorgon då ska jag plugga arslet av mig oavsett om jag orkar eller inte så ska jag plugga!

Så gåre när jag pluggar. Musik, facebook och skype på stora datorn och pluggandet på den lilla. Datanörd ftw! :D

Idag har jag haft utvecklingssamtal i skolan, trodde inte det skulle ta så lång tid. :O Tog fan en timme fast jag fick inte skäll eller så men vi pratade hur mycket som helst. Fick massa beröm, det gillas (Y)

Hade en ganska skön helg också. Först på fredagen så var jag halvdöd och orkade inte göra nånting. Kom hem från skolan strax efter två och låg typ i sängen hela tiden. Vid halv tio på kvällen så ville jag gärna sova men jag kände mig som en gammal tant om jag går och lägger mig halv tio på en fredagkväll så jag skulle försöka hålla mig vaken ett tag till iaf. Som tur var så ringde Malin och Miguel så vi drog ut och åkte lite i deras nya bil :P Vid halv tolv så ville jag dö för att jag var så trött så vi drog hem och jag slocknade ganska direkt. xD Åldersnoja!!! Och jag är liksom snart 18, fatta hur jag kommer vara när jag är pensionär.. Sova kl. 6 på kvällarna.. :P
Sen i lördags så var jag ut till Jenny och Andreas på kvällen och kollade på film och när några spelade wii. Myyyys!

Och just ja, vi labbade idag på Naturen och här har ni bild på hur snygga Linn och Molle var.


Och nu ligger jag här i min säng som vanligt och chillar vid datorn och bara tare lugnt ;D
Over and out!

//Ström

"Ett leende kan var så mycket mer än bara en rörelse, det kan göra någons dag till något så mycket bättre"

Viktnedgång

Är ganska fascinerad utav vad jag faktiskt har lyckats med. På lite mindre än 5 månader så har jag gått ner 17kg. Fast jag själv tkr inte att det syns men det märks på kläderna, allt är typ för stort och det är inte värt att köpa nya än eftersom jag ska ner ännu mer!
Men jag har lyckats med en milstolpe iaf och jag är evigt tacksam till en underbar människa som stöttat mig, gett mig tips, peppat mig och utmanat mig för att klara av det här. En stjärna i himlen till honom!

Har tyvärr ingen bild jag kan jämföra med om det faktiskt syns eller inte så jag tog en nyss för att jämföra om några månader om det syns då, så jag väntar med spänning och fortsätter träna och så.

Idag hade vi även en vääääldigt kort skoldag. Kom till skolan halv 9 och hade gympa och sen får vi reda på att Lenas lektion är inställd idag och imorgon och sen så fick vi uppgifter istället för engelskan och svenskan så vi skulle kunna åka hem om vi ville istället för att sitta och vänta. Men jag var tvungen att vänta iaf för jag skulle till lasarettet vid 15, men jag ringde och fixade så att jag kunde dra dit lite tidigare iaf så jag behövde bara vänta tre timmar istället för fem. :) Sen så missade jag och Bea precis tjugo över ett bussen så vi tog en promenad upp till station och väntade på nästa buss där i solen. Längtar jättemycket till våren nu. :)


Bea, bryyyden som gör min skoldag awesome!

Imorgon har vi sovmorgon till tjugo i elva men jag ska ändå upp vid sju och dra ut och gå/springa lite för att komma igång. Segt i början men när man väl är klar så är det riktigt skönt att ta en dusch och sen sätta sig och äta frulle. Blir mycket piggare resten av dagen då. :)

Nej nu ska jag slötitta lite på tv och sova lite.

//Ström

"Det går bra nu, kompis, det går bra nu!"

Jullov slut!

Nu är jullovet slut och jag har haft det övervägande bra på lovet. Imorrn ska jag med Jenny på hennes matte och sen börjar mina lektioner halv tio. :) Jag tänkte slänga upp lite bilder från lovet. :)


Kujo och Jenny i djup snö. Det ser inte så djupt ut där men det blev djupare. Jag hade upp till låren!!! Men vi gick över hela malmheden i det där. Fan vad drygt det var, men kul hade vi ;)


BästasteVän!! <3


Var barnvakt en stund idag.. Jag och SötWilma! <3


Jag har faktiskt inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och umgåtts med folk men det har varit skönt som faen. Men jag orkar inte blogga nå mer idag så det blev bara lite bilder. Fler kommer på facebook! :)

//Ström

Inget citat idag heller...

nyår

Ja det har ju inte varit den bästa nyårsafton någonsin, men orkar inte dra hela historien men trots att det var ganska mycket tråkigt under kvällen/natten så hade vi också jävligt roligt...

Ska göra som många andra och försöka slänga upp mitt 2010 i bilder. :)

Januari
Det hände inget speciellt i Januari 2010.
Den 31/1 var det 2 år sen min älskade vän Stinget lämnade jorden.


Februari
Hände inte något speciellt i februari, så där har jag faktiskt ingen bild

Mars
Var jag på Jonas Gardell i Västerås m. Malin, Miguel, Jennie, Martin, Mammi och Jenny. Jag fick träffa Jonas före för att få en kram! Det var helt awesome!!!


April
Årets första bad avklarat den 29 april. ISKALLT!!!


Maj
Rasmus och Lollo flyttade till huset den 1.a och Miguel konfirmerades den 8.e


Juni
Jag sommarjobbade de två första veckorna på lovet med underbara barn på kärrgruvans fritids


Juli
Jag chillade mest, fyllde 17 och var halvdöd.


Augusti
Jag tatuerade mig, Jenny svek mig för Skåne, började skolan igen, var i sundbo med BF och Owe och Tina fick Bebis den 24.e


September
Skitkallt på RfM och bodde i Rasmus och Lollos hus i Avesta i en vecka (AWESOME).


Oktober
4/10 var det ett år sen jag förlorade min mormor <3 och en dag bestämde jag mig för att gå hem från skolan. Inte så jobbigt faktiskt och det ska göras om när snön är borta. :)


November
Hälsade på Mysken i Rågsved (Y), Vi spanade bl.a in hela södermalm och hittade lite kända människors lägenheter. Shanti Roneys port på bilden. och hade världens bästa praktik!


December
Firade jul och nyår typ xD, Hade mitt allra första lan med My, vi spelade sims2 och jag lekte med hennes systemkamera.


Det finns tre människor som verkligen gjort mitt 2010 och det är BästasteJenny, Mysken och LillRasmus! <3
Puss på finaste också ;)

//Ström

"Det spelar ingen roll hur långsamt Du går, bara Du inte stannar"
Inte så jobbigt faktiskt och det ska göras om när snön är borta. :)

RSS 2.0