BF09 & Sälen <3

ÅÅh haft en helt underbar vecka i Sälen och saknar allt redan. Vill bara tillbaka.. Går inte ens att beskriva med ord hur awesome det har varit och hur stort det var.

Slalom var asroligt och längdskidor också. 7 vurpor på längdskidor och ingen på slalom.. :D

Vi kom dit på söndagen vid 4 och då hämtade vi typ nycklar, packade upp, hyrde längdskidor och sen körde vi stjärtlappsrace. På måndagmorgon kom Gunnar också och sen var det dags att åka längdskidor uppe på fjället så en sjuhelvetes läskig sittlift upp och sen var det bara att börja åka. Hur roligt som helst men också hur läskigt som helst i nerförsbackarna eftersom jag inte kunde stanna.. :D haha i den värsta backen så typ kastade jag mig i slutet för att inte köra rakt in i Molle. Fyfaaan vad jag skrattade... xD


Alla andra bilder finns på facebook; http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1201780095

Sen i tisdags så stod jag för första gången i mitt liv på ett par slalomskidor och det var hur roligt som helst men också jävligt läskigt men höll mig på benen hela tiden iaf... Sen har vi härjat, myst, pratat, spelat spel, sjungit, jävlats, skrattat, kommit på nya sporter, kommit på nya citat, gråtit och masa mer x100000000000.

BF09 + Gunnar, Lasse & Johanna in my heart! <3

//Ström

"Om man tappar två gånger får man ligga"
"Slalom baby, slalom!"
"DJIHAD"
"Jag skrattade så mycket att jag fick min mens"
Och den bästa, Från Johanna till Lasse (Gympalärare) "Man såg ju Dig när Du stod och kissa. Men den är ju så liten så den syndes inte iaf!"

SääääääleeeeennnN!

förlåååååt! Har inte haft tid/ork/lust att blogga på länge och nu kommer det dröja ett tag igen eftersom jag åker till sälen om ungefär 2 timmar. Kommer hem igen på torsdag eftermiddag.. Så det kanske kommer ett inlägg på fredag, är ledig då men dagen kommer gå åt till att tvätta och plugga med Bea så blir nog inte förän på kvällen i såfall. :P Men det är inge kul att blogga om man måste stressa igenom inlägget så jag tar det när jag har tid och då blir det också längre inlägg...

Har pluggat ärslet av mig i veckan, tre prov och en redovisning så det har varit full fart hela tiden. Sen från i fredags eftermiddag till igår kväll så var jag hundvakt, kom hem och sov men nu så har jag lite tid över..

Allt är klart inför Sälen, nästan. Maten packar jag ner precis innan jag åker eftersom vissa saker ska hålla sig hyfsat kalla i typ 4 timmar så lägger jag ner dom så sent som möjligt.. :) Det blev 1 skitstor väska, en ganska liten bag och en ryggsäck + skidor, pjäxor & stavar.. mahhah ser ut som att jag ska flytta men va faaan.. :)

Neej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men återkommer efter Sälen om jag överlever och då lär det bli massor av bilder och lååångt inlägg! :)

//Ström

"Jag inser nu att de små kullarna man ser i skidbacken är formade runt kropparna från fyrtiosjuåringar som försökte lära sig åka snowboard." - Dave Barry

Ooops!

Sorry ni som läser, jag har helt glömt bort att blogga på typ en vecka.. :S Jag har gjort ganska mycket så jag har inte haft så mycket tid att tänka på att skriva här men nu så. Jaa, vart var jag nånstans?

I tisdags var jag hemma hos BästasteJenny som fyllde 18 på födelsedagsfika. Var där två gånger och hade jättetrevligt! Många skratt, prat och fikande.. Det gillas! :)
I onsdags var jag först hos Sandra och drack kaffe och snackade skit.. Det var sjukt fint väder också! Sen åkte jag och Malin(Syster) till Jennie och Martin (Syster&Svåger) och åt middag där och satt och pratade en massa. Senare på kvällen så åkte jag hem till Jenny och Andreas och sjöng singstar och pratade en massa där också. Det blev en riktigt trevlig dag!
I torsdags så gjorde jag inte så mycket men Sandra kom hit och drack kaffe och sen stannade hon och käkade också. trevligttrevligt.
Men i fredags då vare fart! Vaknade och var heltaggad på Jenny och Violas 18års fest! Åkte ut dit vid tre och fixade både dekorationer i huset och sminkade oss och grejade sen så började det komma folk vid 5 och sen rasade det in folk. Var lagomt lullig hela kvällen som avslutades på donken i Hedemora. Synd bara att deras playstation gick sönder, eller ja Andreas mammas playstation dessutom. :/ Och att det blev bråk när vi var borta på donken. Tråkigt att det måste spåra för utan de två sakerna så hade det varit en perfekt kväll.
Sen igår så var sliten och lullade runt tills the Lindgrens kom hit och åt middag och härjade som vanligt. :) Sen gick jag över till Bergvägen och barnvaktade skitungarna och fick sällskap av Lillebruuuur!

Ja men det var väll ungefär mitt lov.. eller ja idag har jag pluggat och tvättat men det finns ju inte så mycket att säga om det.. :)

Imorrn har jag matteprov som jag faktiskt tror jag klarar, känns som det. Sen ska jag hem och plugga ännu mer för det är en sån vecka när ALLT är... Kunde de inte sprida ut det lite bättre? Vi har haft värsta chillveckorna utan någonting men just den här veckan så är det hur mycket som helst...

JUSTJA! Vid den här tiden om en vecka då är BF09 i Sälen!!! :D Pepp, men nervös som fan för att åka skidor eftersom jag kommer halvt slå ihjäl mig. x'D Nu ska jag sova!

//Ström

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra..."

RSS 2.0